Anthon Berg marcipanbrød (27. februar 2019)

  Producenten oplyser at Anthon Berg marcipanbørd (40g/75g) ikke indeholder alkohol. Ydermere oplyses der, at det er  deklareret i varerdeklarationen hvis et produkt indeholder alkohol. Spørgsmål (indsendt d. 27. februar 2019) Hej, Jeg har hørt at Anthon Berg marcipanbrød indeholder alkohol? Indeholder det alohol eller er det blot aroma? Hvis det er aroma er der så…

Choco delish fra Almondy (27. februar 2019)

      Choco delish fra Almondy indeholder polyglycerolestere af fedtsyrer, mono og diglycerider af fedtsyrer, polysorbat 60 og natriumstearoyl-2-lactylat. Der oplyses at disse er af vegetabilsk oprindelse.  Spørgsmål (indsendt d. 25. februar 2019) Hi, i had some questions regarding Almondy choco delish cake.  Are the following ingredients of animal or vegetable origin, and do the contain alcohol? Sodium…

Alminox fra Takeda Pharma (18. februar 2019)

    Alminox fra Takeda Pharma indeholder E470b. Der oplyses at denne ikke er af animalsk oprindelse. Derudover oplyses der at produktet ikke indeholder alkohol. Spørgsmål (indsendt d. 10. februar 2019) Hej, Jeg havde nogle spørgsmål vedrørende nogle af jeres produkter, som jeg håbede at i kunne besvare: Kodimagnyl tabletter indeholder E470b, er denne af vegetabilsk eller…

Ipren 200 mg fra Takeda Pharma (18. februar 2019)

      Ipren tabletter 200 mg fra Takeda Pharma indeholder magnesiumstearat og laktosemonohydrat. Der oplyses at magnesiumstearat ikke stammer fra dyr, og enten er af vegetabilsk eller mineralsk oprindelse. Ydermere oplyses der, at loktosemonohydrat indeholder osteløbe fra kalve, og at produktet ikke indeholder alkohol. Spørgsmål (indsendt d. 10. februar 2019) Hej, Jeg havde nogle spørgsmål…

Kodimagnyl smertestillende fra Takeda Pharma (18. februar 2019)

    Kodimagnyl fra Takeda Pharma indeholder E470b. Der oplyses at denne ikke er af animalsk oprindelse. Derudover oplyses der at produktet ikke indeholder alkohol. Spørgsmål (indsendt d. 10. februar 2019) Hej, Jeg havde nogle spørgsmål vedrørende nogle af jeres produkter, som jeg håbede at i kunne besvare: Kodimagnyl tabletter indeholder E470b, er denne af vegetabilsk eller…

Nicotinell tyggegummi (16. februar 2019)

      Nicotinell tyggegummi indeholder gelatine. Producenten oplyser at denne enten stammer fra svin eller kvæg.   Spørgsmål (indsendt d. 10. februar 2019) Hej, Nicotinell indeholder gelatine, er der tale om animalsk eller vegetabilsk gelatine? Tak på forhånd Svar (modtaget d. 16. februar 2019) Tak for din forespørgsel vedrørende Nicotinell. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (GSKCH)…