Nicotinell tyggegummi (16. februar 2019)

      Nicotinell tyggegummi indeholder gelatine. Producenten oplyser at denne enten stammer fra svin eller kvæg.   Spørgsmål (indsendt d. 10. februar 2019) Hej, Nicotinell indeholder gelatine, er der tale om animalsk eller vegetabilsk gelatine? Tak på forhånd Svar (modtaget d. 16. februar 2019) Tak for din forespørgsel vedrørende Nicotinell. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (GSKCH)…