Traditizionale pizza mozarella og pesto fra Dr. Oetker (2021)

Traditizionale pizza mozarella og pesto fra Dr. Oetker indeholder osteløbe. Producenten oplyser at denne er af vegetabilsk oprindelse og at produktet er halal-certificeret.

Spørgsmål indsendt d. 26. september 2021

Hej,

Jeg havde nogle spørgmsål vedrørende følgende pizza fra dr oetker.

– Traditizionale pizza mozarella og pesto indeholder: edamer ost, mozarella,krydderier, protein

– Traditizionale pizza spinat og ricotta: indeholder mozarella og ricotta Er osteløben i ostene fra kalv, svin eller mikrobiel? Er pizzaerne velegenet vegetarer og fri for alkoholiske bestanddele?

– Ristorante pizza mozarella indeholder: Mozarella, edamer, mælkesyreester af mono og diglycerider af fedtsyrer, eddeikesyreestere af mono og diglycerider af fedtsyrer, krydderier og mælkeproteiner, dextrose Er osteløben i ostene og i mælkeproteiner fra kalv, svin eller mikrobiel? Er mælkesyreester af mono og diglycerider af fedtsyrer og eddeikesyreestere af mono og diglycerider af fedtsyrer af animalsk eller vegetabilsk oprindelse Er pizzaen velegenet vegetarer og fri for alkoholiske bestanddele?

Spørgsmål besvaret d. 27. september 2021

Tak for dine spørgsmål.

Alle vores oste indeholder mikrobiel osteløbe fra skimmelsvamp.

De tre varianter du nævner (Tradizionale mozzarella & pesto, Tradizionale spinach & ricotta og Ristorante Mozzarella), er alle halal-certificerede. Dvs. de indeholder ingen alkohol eller bestanddele heraf.

Jeg håber at det besvarede dine spørgsmål.

Venlig hilsen 

Oetker Danmark A/S